O nama

Aparthotel Bellevue

Aparthotel Bellevue je obiteljski hotel , smješten u samom centru Trogira , 80 m je udaljen od povijesne jezgre grada pod UNESCO-vom zaštitom , a 3 km od zračne luke “Split” .

Suvremeno opremljen:TV/SAT,telefon ,klimatizacija, bežični internet, lift te moderan dizajn interijera zadovoljit ce ukus i potrebe i najzahtjevnijeg gosta.

Za svoje goste aparthotel Bellevue osigurava parking mjesto .
Hotel Bellevue je idealno mjesto za sve one koje žele uživati u idiličnoj atmosferi , a u isto vrijeme žele biti u blizini svih događanja u gradu .

Tijekom svog boravka možete uživati u prekrasnom pogledu na staru gradsku jezgru te okolni otocni arhipelag sa svog ili jednog od dva zajednicka balkona hotela, uz odmor i osvježenje na udobnim ležaljkama.
Smještaj u jednom od apartmana hotela ”Bellevue” pogoduje poslovnim ljudima koji izbjegavaju gradsku vrevu, a ipak su u samom centru grada te su idealni kao mjesto za individualni ili obiteljski odmor.

Buduci da se nalazimo u UNESCO-ovom gradu Trogiru, predlažemo vam posjet trogirskom kulturnom ljetu koji nudi raznovrsne koncerte, jedinstveno medunarodno natjecanje tenora u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo, dramske predstave u atriju Kneževog dvora, izložbe razlicitih umjetnika u gradskom Muzeju, glazbene veceri na glavnom trgu. Osim toga, Trogir nudi bogati zabavni program za mlade .

Apart hotel ”Bellevue” prilagoden je modernim uvjetima života, savršen je spoj visokog standarda i udobnosti.
Profesionalno i nadasve ljubazno osoblje aparthotela Bellevue poziva Vas na nezaboravan odmor u luksuzno opremljenom hotelu te brojnim brojnim popratnim sadržajima u gradu Trogiru .

Aparthotel Bellevue

Alojzija Stepinca 42, 21220 Trogir – Croatia

Tel:+385 21 492 000
Fax:+385 21 492 016
Email:info@bellevue.com.hr


Naši prijatelji


Villa Rustica


Villa Rustica
Posjeti stranicu

Villa Sun


Villa Sun
Posjeti stranicu

Villa Queen


Villa Queen
Posjeti stranicu