Plaža Seget (Seget Vranjica)


U mogučnosti ste uživati na plažama razlicitih tipova i kristalno cistom moru. Tko želi aktivniji odmor, na raspolaganju su mu mogucnost iznajmljivanja jet ski, jedrilice, camci.

Plaža Pantan (Trogir)


Prekrasna plaža smještena 1,5 km od centra Trogira , na ušcu rijeke Pantan. To je 500 m duga šljunkovita i pješcana plaža sa borovom šumom na istocnoj strani koja cini dobar hlad.

Plaža Kava (Slatine)


Plaža je smještena na kraju istocnog dijela otoka Ciova, u prekrasnoj uvali, blizu starog ribarskog mjesta Slatine. Udaljena je 12km od centra Trogira. Plaža Kava je jedna od neiskvarenih prirodnih ljepota jer nema nikakvih gradevina, hotela ili kuca u tom podrucju.

Plaža Medena (Seget)


Plaža Medena leži duž rivijere Seget, mikro-lokacije južne strane Trogira, 4 km od centra Trogira. To je veoma kultivirana 3km duga šljunkovita plaža okružena borovom šumom i razlicitom sportskom ponudom: Centar Vodenih Sportova, teniska igrališta, nogometna i košarkaška igrališta, odbojka na pjesku i Vodeni tobogan.

Plaža Okrug (Okrug Gornji)


Plaža Okrug je najpopularnija plaža na Trogirskoj rivijeri. Udaljena je 4 km od centra Trogira, lako se pronalazi cestom koja sljedi južnu stranu otoka Ciova, do Okruga Gornjeg.
Dva kilometra duga šljunkovita plaža se takoder naziva i «Trogirska Copacabana» zbog svoje ljepote i popularnosti. Velik broj plažnih barova i nekoliko restorana drže ovo mjesto živim kroz noc.

Aparthotel Bellevue

Alojzija Stepinca 42, 21220 Trogir – Croatia

Tel:+385 21 492 000
Fax:+385 21 492 016
Email:info@bellevue.com.hr


Naši prijatelji


Villa Rustica


Villa Rustica
Posjeti stranicu

Villa Sun


Villa Sun
Posjeti stranicu

Villa Queen


Villa Queen
Posjeti stranicu