Dobrodošli u Hotel Bellevue Trogir

Plaže

PLAŽE U BLIZINI HOTELA

Pogledajte neke od plaža koje se mogu pronaći u blizini

Seget - Seget Vranjica

U mogučnosti ste uživati na plažama razlicitih tipova i kristalno cistom moru. Tko želi aktivniji odmor, na raspolaganju su mu mogucnost iznajmljivanja jet ski, jedrilice, camci.

Pantan - Trogir

Prekrasna plaža smještena 1,5 km od centra Trogira , na ušcu rijeke Pantan. To je 500 m duga šljunkovita i pješcana plaža sa borovom šumom na istocnoj strani koja cini dobar hlad.

Kava - Slatine

Plaža je smještena na kraju istocnog dijela otoka Ciova, u prekrasnoj uvali, blizu starog ribarskog mjesta Slatine. Udaljena je 12km od centra Trogira. Plaža Kava je jedna od neiskvarenih prirodnih ljepota jer nema nikakvih gradevina, hotela ili kuca u tom podrucju.

Medena - Seget

Plaža Medena leži duž rivijere Seget, mikro-lokacije južne strane Trogira, 4 km od centra Trogira. To je veoma kultivirana 3km duga šljunkovita plaža okružena borovom šumom i razlicitom sportskom ponudom: Centar Vodenih Sportova, teniska igrališta, nogometna i košarkaška igrališta, odbojka na pjesku i Vodeni tobogan.

Plaža Okrug - Okrug Gornji

Plaža Okrug je najpopularnija plaža na Trogirskoj rivijeri. Udaljena je 4 km od centra Trogira, lako se pronalazi cestom koja sljedi južnu stranu otoka Ciova, do Okruga Gornjeg.
Dva kilometra duga šljunkovita plaža se takoder naziva i «Trogirska Copacabana» zbog svoje ljepote i popularnosti. Velik broj plažnih barova i nekoliko restorana drže ovo mjesto živim kroz noc.
Profesionalno i nadasve ljubazno osoblje aparthotela Bellevue poziva Vas na nezaboravan odmor u luksuzno opremljenom hotelu te brojnim brojnim popratnim sadržajima u gradu Trogiru.
Alojzija Stepinca 42, 21220 Trogir
+385 21 492 000
+385 21 492 016
info@bellevue.com.hr
2020 Copyright © Hotel Bellevue
envelopeprinterphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram